Köpa Zocor i Helsingborg, billig Zocor till salu utan recept

Zocor används tillsammans med en riktig kost för att hjälpa till att sänka det “onda” kolesterolet och fetter (t.ex. LDL, triglycerider) och höja “goda” kolesterolet (HDL) i blodet. Det tillhör en grupp läkemedel som kallas “statiner”.
zocor1

Det fungerar genom att minska mängden av kolesterol som produceras av levern. Sänkning “dåligt” kolesterol och triglycerider och höja “goda” kolesterolet minskar risken för hjärtsjukdomar och bidrar till att förhindra stroke och hjärtinfarkt.

Förutom att äta en riktig kost (till exempel en låg kolesterolhalt / fettsnål kost), andra livsstilsförändringar som kan hjälpa denna medicinering fungera bättre inkludera utöva, gå ner i vikt, om övervikt, och sluta röka. Rådgör med din läkare för mer information.
Hur du använder Zocor

Ta denna medicin genom munnen med eller utan mat enligt anvisningar från din läkare, vanligen en gång dagligen på kvällen.

Doseringen är baserad på ditt medicinska tillstånd, svar på behandlingen, ålder och andra mediciner du tar. Var noga med att berätta för din läkare och apotekspersonal om alla de produkter du använder (inklusive receptbelagda läkemedel, receptfria läkemedel och naturläkemedel). Kinesiska patienter som tar niacin kan behöva lägre doser av simvastatin. Fråga din läkare för mer information.

Den vanliga maximala dosen för detta läkemedel är 40 milligram per dag. Om du har fått instruktioner av din läkare för att ta mer än 40 milligram, fortsätta på samma dos. Men omgående prata med honom eller henne om riskerna och fördelarna med din högre dos.

Öka inte dosen eller ta detta läkemedel oftare än föreskrivna. Ditt tillstånd kommer inte att förbättra något snabbare, och risken för allvarliga biverkningar kan öka.

Undvik att äta grapefrukt eller dricka grapefruktjuice när du använder detta läkemedel om inte din läkare instruerar dig annars. Grapefrukt kan öka mängden av denna medicin i blodet. Rådgör med din läkare eller apotekspersonal för mer information.

Ta denna medicin regelbundet för att få mest nytta av den. Kom ihåg att ta det vid samma tidpunkt varje dag. Det är viktigt att fortsätta ta detta läkemedel även om du mår bra. De flesta människor med högt kolesterol eller triglycerider inte känner sig sjuka.

Det är mycket viktigt att fortsätta följa din läkares råd om kost och motion. Det kan ta upp till fyra veckor innan du får full nytta av detta läkemedel.

Leave a Reply