Köpa Synthroid i Helsingborg, billig Synthroid till salu utan recept

Synthroid används för att behandla en låg sköldkörtelfunktion (hypotyreos). Den ersätter eller ger mer sköldkörtelhormon, som normalt produceras av sköldkörteln .
zythroid

Låga nivåer av sköldkörtelhormon kan förekomma naturligt eller när sköldkörteln skadas av strålning / mediciner eller avlägsnas genom operation. Att ha tillräckligt med sköldkörtelhormon är viktigt för att upprätthålla normal mental och fysisk aktivitet. Hos barn, ha tillräckligt med sköldkörtelhormon är viktigt för normal mental och fysisk utveckling.

Denna medicinering är också för att behandla andra typer av sköldkörtelstörningar (t ex vissa typer av struma, sköldkörtelcancer).

Detta läkemedel ska inte användas för att behandla infertilitet, såvida det inte orsakas av låga nivåer av sköldkörtelhormon.

Hur du använder Synthroid

Ta denna medicin genom munnen enligt anvisningar från din läkare, vanligen en gång dagligen på fastande mage, 30 minuter till 1 timme före frukost. Ta denna medicin med ett helt glas vatten om inte din läkare leder dig annars.

Om du tar kapselform av denna medicin, svälja den hel. Gör inte dela, krossa eller tugga. Människor som inte kan svälja kapseln hel (såsom spädbarn eller små barn) bör använda tablettform medicineringen.

För spädbarn eller barn som inte kan svälja hela tabletter, krossa tabletten och blanda i 1 till 2 teskedar (5 till 10 milliliter) av vatten, och ger med hjälp av en sked eller pipett omedelbart. Bered inte en leverans i förväg eller blanda tabletten i soja modersmjölksersättning. Rådgör med din apotekare för mer information.

Dosering är baserat på din ålder, vikt, hälsotillstånd, laboratorietestresultat, och svar på behandlingen.

Använd denna medicin regelbundet för att få mest nytta av den. För att hjälpa dig att komma ihåg, ta det vid samma tidpunkt varje dag.

Sluta inte att ta detta läkemedel utan att först rådfråga din läkare. Tyroideahormoner behandling tas vanligen för livet.

Det finns olika märken av levotyroxin tillgängliga. Ändra inte varumärken utan att först rådfråga din läkare eller apotekspersonal.

Vissa mediciner (kolestyramin, kolestipol, kolesevelam, antacida, sukralfat, simetikon, järn, natriumpolystyrensulfonat, kalciumtillskott, orlistat) kan minska mängden sköldkörtelhormon som absorberas av kroppen. Om du tar något av dessa läkemedel, separera dem från denna medicin med minst fyra timmar.

Symtom på låg sköldkörtelhormoner inkluderar trötthet, muskelvärk, förstoppning, torr hud, viktökning, långsam hjärtrytm, eller känslighet för kyla. Tala om för din läkare om ditt tillstånd försämras eller kvarstår efter flera veckor av att ta denna medicin.

Leave a Reply