Köpa Propecia i Helsingborg, billig Propecia till salu utan recept

Propecia Finasterid används för att krympa en förstorad prostata (benign prostatahyperplasi eller BPH) hos vuxna män. Det kan användas ensamt eller i kombination med andra läkemedel för att minska symtom på BPH och kan också minska behovet av kirurgi.
prop

Finasterid kan förbättra symtomen vid BPH och ger fördelar såsom minskad lust att urinera, bättre urinflödet med mindre ansträngning, mindre av en känsla av att blåsan inte töms fullständigt, och minskade nattetid urinering. Detta läkemedel verkar genom att minska mängden av en naturlig kroppshormon (DHT) som orsakar tillväxt av prostata.

Propecia Finasterid är inte godkänt för förebyggande av prostatacancer. Det kan lätt öka risken för att utveckla en mycket allvarlig form av prostatacancer. Tala med din läkare om fördelarna och riskerna.

Kvinnor och barn bör inte använda denna medicin.

Hur du använder Propecia

Läs bipacksedeln från din apotekspersonal innan du börjar ta finasterid och varje gång du får en påfyllning. Om du har några frågor om den information, kontakta din läkare eller apotekspersonal.

Ta denna medicin genom munnen, med eller utan mat, oftast en gång om dagen, eller enligt anvisningar från din läkare.

Om tabletten krossas eller brytas, bör det inte hanteras av en kvinna som är gravid eller av en kvinna som kan bli gravid (se även Försiktighetsåtgärder avsnitt).

Använd denna medicin regelbundet för att få mest nytta av den. Kom ihåg att använda den vid samma tidpunkt varje dag. Sluta inte att ta detta läkemedel utan att rådfråga din läkare.

Det kan ta 6-12 månader att märka en fördel.

Informera din läkare om din tillståndet kvarstår eller förvärras.

Leave a Reply