Köpa Lasix i Helsingborg, billig Lasix till salu utan recept

Lasix används för att minska extra vätska i kroppen (ödem) som orsakas av förhållanden såsom hjärtsvikt, leversjukdom, och njursjukdom. Detta kan minska symtom som andnöd och svullnad i armar, ben och mage.
lasix

Detta läkemedel används också för att behandla högt blodtryck. Sänka högt blodtryck bidrar till att förhindra stroke, hjärtattacker och njure problem.

Furosemid är ett “vatten piller” (vätskedrivande) som får dig att göra mer urin. Detta hjälper din kropp att bli av extra vatten och salt.

ANNAN ANVÄNDNING: Det här avsnittet innehåller användningar av denna drog som inte är listade i den godkända professionella märkning för drogen, men som kan förskrivas av din läkare. Använd denna drog för ett tillstånd som anges i detta avsnitt endast om den har så ordinerats av din läkare.

Lasix kan också användas för att minska en hög nivå av kalcium i blodet (hyperkalcemi).

Hur du använder Lasix

Läs bipacksedeln om tillgängligt på apoteket innan du börjar ta furosemid och varje gång du får en påfyllning. Om du har några frågor, vänd dig till läkare eller apotekspersonal.

Ta denna medicin genom munnen enligt anvisningar från din läkare, med eller utan mat, oftast en eller två gånger dagligen. Det är bäst att undvika att ta denna medicin inom 4 timmar av din sänggåendet för att förhindra att behöva gå upp för att kissa.

Doseringen är baserad på ditt medicinska tillstånd, ålder, och svar på behandlingen. För barn, är dosen också baserad på vikt. Äldre vuxna brukar börja med en lägre dos för att minska risken för biverkningar. Öka inte dosen eller ta det oftare än riktas.

Ta denna medicin regelbundet för att få mest nytta av den. För att hjälpa dig att komma ihåg, ta det på samma gång (er) av dagen enligt anvisningarna. Det är viktigt att fortsätta ta detta läkemedel även om du mår bra. De flesta människor med högt blodtryck inte känner sig sjuka.

Sukralfat kan kolestyramin och kolestipol minska absorptionen av furosemid. Om du tar något av dessa läkemedel, separera tidpunkten för varje dos från furosemid med minst 2 timmar.

Tala om för din läkare om ditt tillstånd inte förbättras eller om det förvärras (t.ex. ditt blodtryck avläsningar fortsatt hög eller ökar).

Leave a Reply